Djelatnici KB Dubrava priključili su se valu solidarnosti i dobrote koji je ovih dana zahvatio čitavu zemlju. Organizirano je prikupljanje humanitarne pomoći za nastradale u razornom potresu, a prve su pošiljke na dan Nove godine već dostavljene mještanima u okolici Gline i Petrinje (Majske Poljane, Slana, Vratečko, Novi Farkašić).
U dostavljenu pomoć su s velikim srcem uključene i donacije prvotno namijenjene samim djelatnicima KB Dubrava (deke, hrana i dr.), dok su naši brojni djelatnici sa svojim obiteljima doprinijeli s ostalim potrepštinama, a sudjelovala je i KB Dubrava donacijom potrošnog higijenskog materijala.
U rekordnom roku prikupljeno je i donirano sljedeće: Dormeo popluni, odjeća (za djecu i odrasle), hrana (kruh, mlijeko, voda, konzervirana hrana), hrana za kućne ljubimce, pelene za djecu, igračke, kišobrani, ručnici, posteljina, stvari za osobnu higijenu, toaletni papir, papirnati ručnici, vreće za smeće. Sve što nije podijeljeno na terenu predano je Drvnom centru Glina, prihvatilištu za stradale, koje će izvršiti daljnju distribuciju. Osobito smo ponosni na naše medicinske sestre i tehničare koji za vrijeme svojih slobodnih dana volontiraju i pomažu u radu bolnicama pogođenima potresom.
Zahvaljujemo svim djelatnicima, koji su organizirali akciju i svim dobrim ljudima koji su se uključili na bilo koji način.
U tijeku je prikupljanje i financijske pomoći o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti.
CategoryKBD

© 2020 - KB Dubrava, Primarni respiracijsko-intenzivistički centar

Kontakt za hitne slučajeve        (01) 2902 444